Turismul medical renaște la Cluj. Românii nu își mai pun păr în Turcia

Turismul medical renaște la Cluj. Românii nu își mai pun păr în Turcia

Restricțiile de călătorie apărute în pandemiei îi fac pe români să nu își mai facă transplantul de păr în Turcia, ci la Cluj.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

La Clinica Transylvania Hair (CTH) se foloseşte un robot unic în Europa de Sud-Est pentru acest transplant, iar aici vin acum atât persoane din București, Timișoara cât și din alte țări, conform Aleph News. În România, costurile pentru un transplant pornesc de la 900 de euro, în Turcia sunt cuprinse între 800 şi 2.500 de euro o intervenţie.

În funcţie de zona unde se intervine, costurile pentru un transplant pot să ajungă la 6.000 de euro, iar intervenţia poate să dureze şi mai multe zile. În Turcia, costurile sunt mai mici, dar pacienţii mai trebuie să suporte cheltuielile de drum şi cazare.

„Pe lângă procedura de implant de păr manual, noi oferim şi transplant de păr robotic, iar timpul operator e scurtat cu 2-3 ore. Pacienţii vin practic din toată ţara, vin din Bucureşti, Timişoara, vin de peste tot. Recuperarea este rapidă, iar rezultatele se văd după patru luni”, a declarat Andrei Martin, chirurg plastician la CTH.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza