Ultima variantă a PUG-ului, postată pe site-ul Primăriei

Ultima variantă a PUG-ului, postată pe site-ul Primăriei
Echipa de proiectare a Planului Urbanistic General a depus la Primăria Cluj-Napoca ultima variantă a Planului Urbanistic General (PUG), ce ţine cont de solicitările din etapa de dezbatere publică, a anunţt municipalitatea. Proiectul a fost postat pe site-ul Primăriei.

"În data de 30 iulie 2013, echipa de proiectare a Planului Urbanistic General a depus la primărie, în vederea publicării pe site, ultima variantă a proiectului, care ţine cont de acele solicitări din partea cetăţenilor, comunicate în etapa de dezbatere publică, care se încadrează în viziunea globală a PUG. Toate persoanele interesate pot accesa informaţiile pe site-ul primăriei la secţiunea <Informaţii publice/ Urbanism/ Proiect PUG>", au anunţat reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.

Amintim, ZIUA de CLUJ a anunţat acum câteva zile că varianta cea mai recentă a PUG-ului urmează să fie postată pe portalul primăriei.

Planul Urbvanistic General al municipiului Cluj-Napoca trebuia să fie în vigoare e mai bine de 2 ani. Documentaţia ar urma să fie discutată în Consiliul Local (CL) în septembrie, în condiţiile în care forul are ultimul cuvânt în ceea ce priveşte punerea în aplicare a regulilor de urbanism în oraş.

O variantă anterioară a PUG-ului a fost postată pe site-ul Primăriei clujene şi în martie 2011.

Etichete
Comenteaza