Un clujean a dat lovitura în Europa cu o licoare fermecată

Un clujean a dat lovitura în Europa cu o licoare fermecată

Un clujean a reuşit să dea lovitura în Germania cu o licoare care a ajuns pe rafturile marilor reţele de supermarket din această ţară. Paul Peteanu intenţionează să intre şi pe piaţa din România, dar nu mai devreme de 2022.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Clujeanul Paul Peteanu (45 de ani) s-a mutat încă de acum aproape 25 de ani în Germania doar pentru a fi alături de iubita sa, cea care ulterior avea să-i devină soţie. Avea doar 20 de ani şi nu cunoştea deloc limba germană, însă tocmai avântul tinereţii l-a împins să facă acest pas fără să stea prea mult pe gânduri.

Însă lucrurile s-au aranjat treptat, iar şansa i-a surâns într-o zi, pe când se afla în concediu în sudul Franţei. Atunci a descoperit o plantă, un soi mai puţin cunoscut de busuioc african, iar asta urma să-i schimbe în totalitate viaţa. S-a întâmplat exact în urmă cu 10 ani, iar Paul Peteanu şi-a petrecut următoarea perioadă încercând să aclimatizeze planta la clima mult mai rece din Bavaria. Şi a reuşit. Iar după alţi câţiva ani a dat lovitura, când a inventat Blütenrein, pe care o prepară din aceste plante. 

Mai multe AICI!

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza