Un clujean a dat lovitura în Europa cu o licoare fermecată

Un clujean a dat lovitura în Europa cu o licoare fermecată

Un clujean a reuşit să dea lovitura în Germania cu o licoare care a ajuns pe rafturile marilor reţele de supermarket din această ţară. Paul Peteanu intenţionează să intre şi pe piaţa din România, dar nu mai devreme de 2022.

Clujeanul Paul Peteanu (45 de ani) s-a mutat încă de acum aproape 25 de ani în Germania doar pentru a fi alături de iubita sa, cea care ulterior avea să-i devină soţie. Avea doar 20 de ani şi nu cunoştea deloc limba germană, însă tocmai avântul tinereţii l-a împins să facă acest pas fără să stea prea mult pe gânduri.

Însă lucrurile s-au aranjat treptat, iar şansa i-a surâns într-o zi, pe când se afla în concediu în sudul Franţei. Atunci a descoperit o plantă, un soi mai puţin cunoscut de busuioc african, iar asta urma să-i schimbe în totalitate viaţa. S-a întâmplat exact în urmă cu 10 ani, iar Paul Peteanu şi-a petrecut următoarea perioadă încercând să aclimatizeze planta la clima mult mai rece din Bavaria. Şi a reuşit. Iar după alţi câţiva ani a dat lovitura, când a inventat Blütenrein, pe care o prepară din aceste plante. 

Mai multe AICI!

loading...
Comenteaza