Un clujean va organiza cele mai tari concerte din România

Un clujean va organiza cele mai tari concerte din România
Covaliu și-a început ascensiunea în showbizz cu programul Cluj - Capitala Europeană a Tineretului

Antreprenorul clujean care a contribuit la apariția festivalurilor Untold, Street Food și Neversea va conduce agenția din București care a organizat concertele Roger Waters, Metallica, Madonna, Depeche Mode sau Queen.

Emagic, principal promotor al celor mai de anvergură concerte din România, dar și al Festivalului Awake, a încheiat un parteneriat strategic cu cel mai mare promotor al festivalurilor de street food din România, Why Not Us (WNU). Parteneriatul include numirea, din 1 decembrie, în funcția de Manager General al Emagic al lui Constantin Covaliu, asociat și Manager General al WNU.

“Această mișcare va permite actualilor parteneri de conducere ai Emagic, Laura Coroianu și Guido Janssens, să își dedice mai mult timp pentru dezvoltarea strategică a Emagic, dar și să se dedice mai mult rolului de directori pentru Awake, în timp ce Constantin Covaliu va combina meseria sa de director general al Emagic cu funcția conducerea din WNU. Ambele companii își vor folosi resursele comune, expertiza și personalul pentru dezvoltarea proiectelor comune, dar și proiectelor individuale”, a transmis conducerea Emagic.

„Când l-am cunoscut pe Constantin pentru prima dată, în urmă cu un an, am avut o conexiune cu el ca și persoană, dar și pentru modul în care gândește ca antreprenor. Gândul de a angaja un nou manager general pentru Emagic a coincis într-o oarecare măsură cu întâlnirea mea cu el și astfel în ultimul an am căutat idei, concepte și strategii pentru a afla dacă putem găsi un mod de a crea sinergii între noi și companiile noastre. Sunt extrem de încântat că am convenit asupra acestei variante și că noul general manager al Emagic va reuși să ducă compania într-o nouă etapa”, a declarat Guido Janssens.
„WNU a început în urmă cu șapte ani cu un vis și cu o dorință de a face altfel de evenimente în Europa de Est. Ne-am dorit, încă de la început să arătăm că și la noi se poate ca afară. Anii care au urmat au fost bogați în provocări și reușite, dar și în puncte de cotitură, timp în care am fost parte din cele mai faine echipe de evenimente din România. Parcursul din ultimii ani a fost ghidat de exemple de succes pe care le-am văzut în jurul nostru. Unul dintre aceste exemple este și Emagic, companie căreia mă alătur cu bucurie”, spune Constantin Covaliu.

Emagic a apărut în 2005, iar de atunci a promovat și a creat unele dintre cele mai complexe evenimente din România. Aceasta a reușit să aducă în țară artiști precum Roger Waters, Madonna, Depeche Mode, Shakira, Lady Gaga, Sting, Metallica, Lenny Kravitz, Iron Maiden, Queen, organizând și festivalurile B'Estfest și Awake.

WNU este o agenție de publicitate cu o echipă tânără, dar cu experiență, acre în ultimii trei ani a organizat și a colaborat la realizarea a 100 de evenimente, printre care Street Food Festival, Untold, Neversea sau Zilele Cluj-Napoca.

Comenteaza