Un deputat vrea să înfiinţeze supermarketul cu produse româneşti 100%

Un deputat vrea să înfiinţeze supermarketul cu produse româneşti 100%
Deputatul Marius Sorin Bota a venit cu ideea înființării unui supermarket 100% românesc.

Acesta a precizat că o astfel de investiție ar fi de bun augur pentru producătorii agricoli, procesatori și furnizori de produse românești, care ar avea unde să își vândă marfa în mod organizat și civilizat într-un mediu în care nu ar exista o concurență cu o anumită categorie de produse din străinătate, mai ieftine, însă mult mai slabe din punct de vedere calitativ.

Consumatorii ar putea astfel beneficia de produse românești de calitate, proaspete și etice, susținând economia locală. O altă propunere care s-a născut se referea la posibilitatea ca în zilele de duminică supermarketurile să fie închise.

”Cetățenii ar putea beneficia de o zi în care să desfășoare și alt tip de activități. Ar putea, spre exemplu, să facă un drum până la țară și să cumpere de la țărani un produs natural și proaspăt, să meargă la o pensiune, să viziteze o fermă. Acest proiect ar putea fi unul benefic pentru atât pentru sănătatea fizică și psihică a românilor, cât și pentru economia locală”, a precizat deputatul. 

Comenteaza