Un inginer școlit la Cluj preia comunicarea grupului Renault în România

Un inginer școlit la Cluj preia comunicarea grupului Renault în România

Activităţile de comunicare internă, externă şi responsabilitate socială (CSR) ale grupului Renault în România vor fi conduse, de la 1 martie, de Cristian Nevzoreanu. Acesta va face parte și din comitetul de management al companiei.

"De echipa de comunicare şi CSR mă leagă experienţe bogate, direct conectate cu domeniile comercial şi afaceri publice, cu ocazia lansărilor de produse sau evenimentelor din cadrul grupului. Voi avea oportunitatea de a lucra într-o echipa de profesionişti, împreună cu care vom avea o abordare modernă, inovativă si adaptată contextului actual", a spus Nevzoreanu.

Anterior acesta a fost director în cadrul Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) şi consultant onorific al premierului Ludovic Orban pentru industria auto. Nevzoreanu şi-a început parcursul profesional la Renault, în Franţa, în 2000, unde a fost manager de proiecte din sfera cercetare-dezvoltare, în domeniile industrial, comerţ şi marketing.

În 2007 a revenit în ţară şi s-a alăturat centrului de inginerie Renault Technologie Roumanie, în calitate de director afaceri publice şi, ulterior, activităţilor extinse ale grupului în România. Este absolvent al Universităţii Politehnica, Facultatea de Inginerie Aerospaţială, şi are un master în tehnici aeronautice şi spaţiale la Ecole Nationale Supérieure de l’Aeronautique et de l’Espace la Toulouse (Franţa).

Totodată, a urmat specializări postuniversitare în management şi gestiunea afacerilor (Institut d'Etudes Politiques, L'Ecole Nationale des Ponts et Chaussées, L'Ecole Nationale Superieure des Mines, Le College des Ingénieurs, Paris, Franta) şi competitivitate şi inovaţie (Harvard Business School, prin Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca).

Comenteaza