Un restaurant clujean, două pensiuni şi patru hoteluri, în competiţia pentru cele mai bune din ţară. Vezi lista

Un restaurant clujean, două pensiuni şi patru hoteluri, în competiţia pentru cele mai bune din ţară. Vezi lista
Mai multe hoteluri, pensiuni şi restaurante din Cluj au ajuns în finala competiţiilor pentru Gala Premiilor de Excelenţă, care îşi desemnează câştigătorii în 24 aprilie.


Competiţia are cinci secţiuni - hotels & meeting venues, restaurante, baruri & cluburi, leisure, turism şi respectiv distincţie pentru experienţă şi excelenţă.


Hotelul Premier din Cluj este nominalizat la categoria "cel mai popular hotel al anului", pentru hoteluri economice şi de clasă medie. Hotelul Grand Hotel Italia, deschis de curând este nominalizat la categoria "lansarea hotelieră a anului", în vreme ce Sun Garden Resort este nominalizat la categoria "hotelul anului pentru secţiunea turism de agrement".

De asemenea, hotelul Tulip Inn Sunny Hill este nominalizat la categoria "locaţia anului pentru conferinţe şi întâlniri de afaceri", iar la "pensiunea anului - administrată de o familie" figurează şi două pensiuni din Cluj, este vorba de Cabana Moţilor şi Dariana. Totodată, un restaurant din Cluj-Napoca, Baracca (foto), este nominalizat la categoria "restaurantul anului".

Anunţarea câştigătorilor, la categorii şi subcategorii, este programată la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în 24 aprilie.


Vezi aici lista finaliştilor

Comenteaza