Un singur hotel clujean în proiectul "O săptămână la munte"

Un singur hotel clujean în proiectul
Un singur hotel din Cluj este implicat în proiectul "O săptămână la munte", derulat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc între lunile martie şi iunie. Lista cuprinde, în total, 33 de hoteluri.

Clujul este cuprins în proiect cu Hotel Alpin din Băişoara, administrat de AB Onix SRL.

Programul a fost lansat astăzi de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, şi este valabil până în 22 iunie. În acest interval, sejururile de cinci zile costă de la 161 lei, pentru unităţile de cazare de doă stele.

În program sunt înscrise deocamdată 33 de unităţi de cazare din Sinaia (4), Buşteni (3), Azuga (2), Predeal (7), Aluniş (1), Transfăgărăşan (1), Barajul Vidraru (1), Curtea de Argeş (1), Gura Râului-Sibiu (1), Băişoara-Cluj (1), Câmpulung Moldovenesc (2), Gura Humorului (2), Vatra Dornei (4), Arieşeni (1), Ceahlăul - Neamţ (1) şi Băile Olăneşti (1).

Durata sejurului din program este de 5 nopţi, începe duminica şi se încheie vinerea, în perioada 4 martie - 22iunie. Tariful nu include serviciie de masă şi începe de la 161 lei pe sejur pentru hotelurile, vilele, pensiunile şi cabanele de două stele, 259 lei / sejur pentru hotelurile, vilele, pensiunile şi cabanele de 3 stele, respectiv 368 lei pentru cele de patru stele.

Etichete
Comenteaza