Un turdean fabrică viziere pentru instituțiile medicale

Un turdean fabrică viziere pentru instituțiile medicale

Emil Mihai Moldovan este turdeanul care fabrică și donează viziere instituțiilor medicale.

“Având în vedere că lucrez într-un domeniu creativ și ce-i drept momentan am mai mult timp liber, am reușit să concep un model de vizieră destul de bun, aș putea spune. Am văzut multe modele în online și prețuri pe măsură (chiar și 40 lei / bucata). Ceea ce am reușit să fac duc costurile pentru o vizieră la 3,7 lei/buc.

Am început deja confecționarea acestora și 100 de bucăți o să le donez din partea mea, 50 Spitalului Municipal Turda, 30 Serviciului de Ambulanță Turda și 20 la Centrul de Dializă pentru că eu consider că ei sunt în prima linie. De asemenea, am nevoie și de suportul vostru pentru a confecționa cât mai multe asemenea viziere și să le distribuim pe unde e nevoie.

Am deschis un cont nou pe numele soției special pentru acțiunea asta unde puteți dona și voi orice sumă, o să public absolut toți donatorii și suma pe care aceștia au donat-o și de asemenea o să confecționez până la ultimul bănuț viziere pe care mai apoi cu ajutorul vostru să le distribuim acolo unde e nevoie de ele. Le pot trimite oriunde în țara atâta timp cât curierii mai lucrează”, a spus turdeanul.

Comenteaza