Una dintre companiile din Big Four va angaja 150 de studenți din Cluj și alte patru orașe

Una dintre companiile din Big Four va angaja 150 de studenți din Cluj și alte patru orașe

Grupul PricewaterhouseCoopers (PwC) a făcut cunoscut faptul că va lansa o acțiune de recrutare de juniori (studenți, proaspăt absolvenți), dar și de persoane cu 1-2 ani de experiență pentru birourile sale din Cluj-Napoca, București, Timișoara, Iași și Chișinău. Aceștia se vor alătura din toamnă echipelor de audit și taxe.

„PwC România a cunoscut o creștere foarte rapidă a cifrei de afaceri în ultimii doi ani, depășind pragul de 200 de milioane de lei, concomitent cu creșterea substanțială a numărului de consultanți. Avem peste 750 de profesioniști, în șase birouri din România și din Republica Moldova și planuri ambițioase de a continua să atragem cele mai promițătoare talente de pe piață”, a declarat Ionuț Simion, country managing partner al PwC România. 

„Pentru că trăim într-un secol al vitezei, am simplificat procesul de recrutare și tot ce înseamnă preselecția candidaților se va face online, începând cu un test de aptitudini și un video interviu. Căutăm candidați care să aibă capacitate de sinteză, care pot privi lucrurile în profunzime, care sunt ambițioși și își doresc să lucreze în echipe pentru proiecte complexe și de impact, dar și oameni cu background academic divers care poate fi dezvoltat în interiorul firmei”, spune Raluca Gâdiuță, Manager Human Capital, PwC România.

PwC este o rețea de firme prezentă în 158 de țări cu 236.000 de specialiști în servicii de audit, consultanță fiscală și consultanță pentru afaceri. Principalii săi concurenți pe plan internațional sunt KPMG, Ernst & Young și Deloitte Touche Tohmatsu. Trei dintre companiile din Big Four au sediile în Marea Britanie, iar una, în Olanda. Veniturile totale ale acestora în anul fiscal 2017 se ridicau la 130 de miliarde de dolari.  

Comenteaza