Unde găsești cea mai ieftină benzină și motorină din România / Monitorul preţurilor la carburanţi

Unde găsești cea mai ieftină benzină și motorină din România / Monitorul preţurilor la carburanţi

Consiliul Concurenței lansează aplicația „Monitorul Preţurilor pentru Carburanţi", astfel că, de luni, șoferii pot compara online prețurile practicate în marile lanţuri de benzinării din România. 

Prețurile la pompă vor putea fi comparate online după ce, Consiliul Concurenței, a lansat, luni, aplicația „Monitorul Preţurilor pentru Carburanţi", platformă care va oferi informaţii despre tarifele practicate în marile lanţuri de benzinării din țară.

În februarie, preşedintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chiriţoiu, declara, pentru AGERPRES, că platforma web şi aplicaţiile mobile vor fi gata până la mijlocul acestui an.

"Dezvoltarea acestui sistem de monitorizare a preţurilor va conduce la transparentizarea pieţei pentru consumatori, permiţându-le să se informeze cu privire la preţurile practicate de principalele reţele de distribuţie a carburanţilor auto, astfel încât aceştia să poată alege produsele cu cel mai bun raport preţ-calitate", declara Bogdan Chiriţoiu.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza