Universitatea Tehnică, partener al unui program de MBA la Cluj

Universitatea Tehnică, partener al unui program de MBA la Cluj

EMBA University of Hull, şcoală de business 100% britanică din Cluj, a anunțat că are un nou partener, Universitatea Tehnică (UTCN). 

Prin prisma parteneriatului şi împreună cu universitatea britanică a fost lansată specializarea Tech EMBA. Noua specializare este destinată celor care lucrează în tehnologie şi constă în cursuri despre managementul infrastructurii, securitate cibernetică, managementul sistemelor software şi inovație.

Cea de a doua specializare, General EMBA, constă în module dedicate aprofundării informațiilor despre management general, mediul internațional de afaceri, consultanță, managementul proiectelor și economie.

Programul EMBA este acreditat internațional de The Association of MBAs şi de The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Cursurile durează doi ani, fiind susținute de profesori internaționali de la University of Hull. Diploma de absolvire a EMBA este internaţională și acordată de University of Hull.

Școala de business din Cluj-Napoca a fost lansată acum patru ani şi reprezintă un parteneriat dintre mediul academic și cel de business: University of Hull, Universitatea Babeş-Bolyai, Banca Transilvania şi Electrogrup. Cele patru generații ale EMBA University of Hull din Cluj au cuprins 100 de cursanți.

„Noua specializare, Tech EMBA, are rolul de a răspunde nevoilor economiei digitale, care reprezintă o sursă esențială de creștere economică și transformare a unei zone tot mai mari a economiei din Transilvania și România. Noua structură a programului EMBA, cu cele două specializări, oferă atât cunoștințe specializate pe cele două domenii, cât și o bază comună solidă necesară pentru dezvoltarea gândirii critice și strategice pentru ambele specializări”, a menționat Andrew Taylor, directorul programului EMBA din Cluj.
„Pentru că în prezent orice domeniu economic include tehnologia informației, nevoia unei educații de înaltă calitate la nivel executiv în domeniul managementului și IT-ului este evidentă. Noua specializare, Tech EMBA, inițiată ca un efort comun al Universității din Hull și al UTCN, răspunde perfect acestei nevoi”, declară Daniela Popescu, prorector al UTCN.

Școala de business cu specializările General EMBA şi Tech EMBA se adresează în special persoanelor cu minimum trei ani de experiență în management după finalizarea studiilor de licență şi cu certificat de competență lingvistică în engleză. Taxa pentru studii este de 7.500 euro/an, iar suma poate fi achitată și în rate.

UBB - Executive Education, asociația care se ocupă de managementul EMBA University of Hull din Cluj-Napoca, a devenit recent Transilvania Executive Education şi are o nouă identitate de brand. Noul logo îmbină grafic elementele care dau unicitate acestei şcoli de business: Transilvania și perspectiva globală.

MBA este un acronim pentru Master of Business Administration, un program în urma căruia absolventul capătă o diplomă în business management. Programele de MBA se adresează managerilor cu experienţă minimă sau din zona de middle management, în timp ce cele de EMBA sunt mai degrabă pentru executivi. 

Comenteaza