UNTOLD intră în parteneriat cu WAM pentru a crea experiențe de gaming de neuitat

UNTOLD intră în parteneriat cu WAM pentru a crea experiențe de gaming de neuitat

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din Europa, și WAM, unul dintre cele mai inovatoare platforme de blockchain gaming, își unesc forțele pentru a crea o experiență unică în cadrul UNTOLD 2022 pentru iubitorii de muzică și jocuri.

Noua colaborare între WAM și UNTOLD ia forma unui parteneriat care va permite participanților să interacționeze cu universul WAM în feluri diferite care îmbină tehnologia, muzica și jocurile.

Parteneriatul între UNTOLD și WAM se potrivește deoarece reunește două branduri care rezonează cu tinerii pasionați de tehnologie și cu cei deschiși spre inovație.

Fanii muzicii electronice și împătimiți ai jocurilor vor putea experimenta, în cadrul festivalului, moduri unice în care pot interactiona in lumea digitala. Colaborarea va da șansa participanților UNTOLD de a experimenta jocurile la un total alt nivel, bazat pe competiție și îndemânare.

Despre WAM:

WAM este o platformă de jocuri hyper-casual de tip play-to-earn care permite utilizatorilor aibă beneficii reale jucând jocuri și participând la turnee pe jocurile favorite. WAM a fost lansat în 2021 ca o platformă unde utilizatorii pot concura în turnee de jocuri simple skill-based extrem de captivante.

Universul WAM este guvernat de tokenul WAM coin, care este disponibil pe Maiar Dex a rețelei Elrond, Pancakeswap, Gate.io și alte platforme de top.

Despre UNTOLD:

UNTOLD este unul din cele mai mari festivaluri din lume și cel mai mare din România. Festivalul se întâmplă în Transilvania, la Cluj Napoca, si este considerat Capitala Mondială a Nopții și a Magiei. Încă de la prima ediție, festivalul a primit premiul de Best Major Festival în Europe la European Festival Awards și adună an de an, de-a lungul celor 4 zile, peste 372,000 participanți din întreaga lume.

David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Armin Van Buuren, Hardwell, Avicii, Don Diablo, Afrojack, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Marshmello, Kygo, Axwell ^ Ingrosso, Alok, Alan Walker, The Chainsmokers, Prodigy, The Script, John Newman, Ellie Goulding, Hurts, Tinnie Tempah, Jason Derulo, Black Eyed Peas sau Robbie Williams sunt câțiva din artiștii de renume care au urcat pe scenele UNTOLD și care s-au îndrăgostit de România și de publicul de aici.

Ediția a șaptea a festivalului UNTOLD va avea loc în acest an între 4 și 7 August 2022.

Etichete
Comenteaza