Unul din șase carduri emise în România este de la BT

Unul din șase carduri emise în România este de la BT

Dintre cele o jumătate de milion de carduri de credit  emise de Banca Transilvania (BT), 100.000 se regăsesc în aplicațiile BT Pay sau Apple Pay pentru cumpărături cu telefonul.

“Peste 13 milioane de lei în puncte STAR au primit clienții noştri anul acesta, puncte care pot fi folosite la alte cumpărături”, a declarat Oana Ilaş, director executiv dezvoltare şi management produse retail la BT.

Un raport al BT consemnează că la BT a crescut cu 30% numărul de tranzacții cu cardurile de credit, în primele nouă luni ale acestui an, față de aceeaşi perioadă din 2018; peste 70% din totalul plăților cu cardul sunt contactles; 22% din plățile BT cu telefonul sunt cu cardul de credit, iar 90% din tranzacțiile cu cardurile de credit BT sunt cumpărături, în special produse alimentare şi pentru casă, combustibil, electronice şi îmbrăcăminte.

Portofoliul cardurilor de credit BT include carduri de cumpărături (STAR Card) şi carduri de călătorii (BT Flying Blue). Utilizatorii conturilor băncii cu carduri de credit înrolate în aplicația BT Pay pot plăti cu telefonul, pot trimite sau primi bani, pot să vadă banii din cont.

Comenteaza