Vezi cine sunt cei mai bogaţi clujeni VIDEO

Vezi cine sunt cei mai bogaţi clujeni VIDEO
Cei mai bogaţi clujeni sunt oamenii de afaceri Ştefan Vuza, Horia Ciorcilă şi Teofil Mureşan cu familia sa.

Oamenii de afaceri Ştefan Vuza, Horia Ciorcilă şi Teofil Mureşan şi familia sunt primii trei dintre clujenii care apar între cei mai bogaţi 100 de români, în topul publicat astăzi de Forbes România.

În ierarhie, Vuza este poziţionat pe locul 31 cu afaceri în domeniile industrie uşoară şi chimică, construcţii de maşini, celuloză, cu o avere estimată la 130-140 milioane de euro.

Preşedintele Băncii Transilvania, Horia Ciorcilă, se situează pe locul 59, cu o avere estimată la 75 milioane de euro, rezultată din sectoarele bancar, piaţa de capital, imobiliare, construcţii şi edituri.

Al treilea între clujenii din top este fondatorul companiei Electrogrup, omul de afaceri Teofil Mureşan, şi familia, situaţi pe locul 95, cu afaceri în domeniul infrastructurii şi telecomunicaţiilor şi cu o avere estimată la 49-51 milioane de euro.

Primele trei poziţii în top sunt ocupate de Dinu Patriciu, Frank Timiş şi Ioan Niculae. Topul celor mai bogaţi români a fost publicat, într-o ierarhie a celor mai bogaţi oameni la nivel mondial, într-un volum intitulat 500 miliardari, dat publicităţii astăzi de Forbes România.

Un amplu material despre cei mai bogaţi clujeni în numărul de mâine al ZIUA de CLUJ.


Comenteaza