Foto Vilă cu 8 camere în Sicilia, cât un apartament cu 3 camere în Cluj-Napoca

Vilă cu 8 camere în Sicilia, cât un apartament cu 3 camere în Cluj-Napoca
sursa - https://www.idealista.it/ro/immobile
Vilă cu 8 camere în Sicilia, cât un apartament cu 3 camere în Cluj-Napoca
Vilă cu 8 camere în Sicilia, cât un apartament cu 3 camere în Cluj-Napoca
Vilă cu 8 camere în Sicilia, cât un apartament cu 3 camere în Cluj-Napoca

Dacă în Cluj-Napoca cu 50.000 de euro nici nu poți visa la un apartament, poate o garsonieră în Florești, în Italia lucrurile sunt altfel.

Prețurile de pe piața imobiliară din România au explodat în ultimii ani. Așa că entru a-ți cumpăra un apartament sau o garsonieră într-un mare oraș din țară ai de scos din buzunar câteva zeci de mii, până la sute de mii de euro.

Cei de la DC News au comparat prețurile la apartamentele din Sicilia, cu cele de la noi din țară, iar diferența este una cu adevărat mare.  Un apartament de 100 mp, cu vedere la plajă și la mare, în Sicilia costă 52.000 de euro. Prețul este unul real și nu poate fi comparat cu cele din multe orașe din România.

Ce dotări are apartamentul de 100 de mp din Sicilia? Condițiile sunt unele excelente. Locuința se află în Marsala și are vedere la mare. De asemenea, se află la etajul 2 al unei clădiri și în total măsoară 111 mp. Apartamentul are o baie modernizată, dar și un living cu balcon. Totodată, mai există și un alt balcon cu vedere la mare, da și o bucătărie. Viitorul proprietar se bucură și de un dormitor matrimonial, dar și de alte două camere pentru copii.

Un alt exemplu ar fi diferența de preț dintre o  vilă cu 8 camere și un apartament cu 3 camere din Cluj-Napoca.  Mai exact, cu banii pe care îi scoți din buzunar pentru o vilă de 300 mp în Marsala-Trapani, Sicilia care dispune de 8 camere și terasă, îi scoți în Cluj-Napoca pentru un apartament cu 3 camere de 73 mp în cartuierul Gheorgheni. 

Marsala este cel mai mare municipiu din provincia Trapani atât ca număr de locuitori, cât și ca extindere a teritoriului său. Este cunoscut pentru debarcarea lui Garibaldi și pentru producerea vinului omonim. Marsala își datorează numele arabilor (Marsa-Allah, portul lui Dumnezeu), dar numele inițial a fost Lilybeo, fondat de romani în secolul al III-lea d.Hr.C. Este un oraș îmbrățișat de mare. De-a lungul coastei sudice veți găsi mare limpede și verde, plaje cu nisip limpede și foarte fin, care pot fi libere sau cu stabilimente balneare, scriu cei de la idealista.it, lângă descrierea vilei cu 8 camere. 

Comenteaza