Vila high living, de 2 milioane euro, scoasă la vânzare în Cluj-Napoca este a lui Paszkany. A locuit aici cu Anamaria Feher

Vila construită în anul 2006, cu jacuzzi, sală de fitness, solar, saună, de pe strada Observatorului din Cluj-Napoca, scoasă recent la vânzare pe un site imobiliar internațional la prețul de 1.900.000 euro este a fostului patron CFR Cluj, Arpad Paszkany (50 ani).

"Evaluată la 800.000 de euro de Sergiu Suciu, expertul agenţiei Globnet Imobiliare, din Cluj, construcţia este asigurată pentru suma de 1.000.000 de euro, potrivit unor surse din piaţa imobiliară. Se poate spune că, din acest punct de vedere, patronul lui CFR Cluj şi-a tratat în mod egal nevasta şi amanta. Asta deoarece a doua vilă, amplasată pe strada Cireşilor, este evaluată tot la un milion de euro şi este locuită, în prezent, de Kinga, soţia lui Paszkany, şi de Robert şi Timea, cei doi copii ai cuplului pe cale să se destra", scria Libertatea în 2011.

Acum, vila se vinde cu 1.900.000 euro. 

"Dispusă pe structura P+E+M, pe un generos teren aferent de 1866 mp, proprietatea are o construcție de 346 mp - amprentă la sol, cu 838 mp construiți și 681 mp utili. Cât privește compartimentarea vilei, la parter vom fi întâmpinați de camera de zi, sufragerie, bucătărie, windfang, o toaletă, o cămară, o terasă, o spălătorie, o cameră, un duş, o jardinieră, un sas, o boxă și hol. Urcând la etaj, regăsim 4 camere, 2 băi, 2 debarale, un dressing, o cameră de hobby, un hol, o toaletă și nelipsitul balcon. Mansarda numără în total 3 poduri, 2 camere, o baie și un hol.

La parterul vilei se regăsește un garaj pentru două mașini. Adițional, în construcția exterioară, mai există un garaj de trei mașini. Grădina este rafinat amenajată cu vegetație matură, între care bonsai, considerat esența plantelor decorative și un colț de natură paradiziac. Accesul se poate realiza din 2 străzi: acces unic de pe Strada Cireșilor și acces comun (cotă parte 1/3 din drum de 867 mp) cu încă 2 vile de pe strada Observatorului", se arată în anunțul imobiliar. 

Fostul finanțator al celor de la CFR Cluj a decis să renunțe la cetățenia română și și-a schimbat domiciliul. Astfel, Arpad Paszkany nu mai figurează cu adresă pe teritoriul României, ci în Ungaria și Malta.

Comenteaza