Vine frigul. Magazinele s-au aprovizionat cu haine groase VIDEO

Vine frigul. Magazinele s-au aprovizionat cu haine groase VIDEO
Vremea rece a pus stăpânire pe judeţul Cluj. Începând de mâine, temperaturile scad simţitor, va fi chiar şi cu 8 grade mai frig decât temperaturile normale din această perioadă. Senzaţia de rece va fi accentuată de vântul puternic, aşa că hainele groase sunt absolut necesare. O ţinută de iarnă care cuprinde o geacă groasă, fular, mănuşi şi ghete poate ajunge chiar şi la 1.000 de lei.

Oferta magazinelor de îmbrăcăminte pentru sezonul rece este foarte bogată. Gecile şi hainele pot ajunge până la 700 de lei. Eu am ales o variantă ceva mai ieftină. foarte important pentru lunile de frig e să nu uităm de căciulă şi de fular. În caz contrar nu putem spera decât la o iarnă mai caldă.

Nu doar îmbrăcămintea este la mare căutare, ci şi încălţămintea. Şi pentru că iarna vine cu zăpadă, foarte importantă este încălţămintea, care poate să reziste la orice temperatură şi în orice condiţii. Bocancii de exemplu, pornesc de la 200 şi ajung la 500 de lei.

Ce-i drept, preţurile nu sunt foarte mici, dar lumea a început deja cumpărăturile pentru iarnă.

Comercianţii ne dau, totuşi, şi-o veste bună: unele produse s-ar putea ieftini substanţial odată cu promoţiile care vor avea loc înainte de perioada sărbătorilor.

Comenteaza