Vine IBM în locul celor de la Nokia? Vezi ce alte variante se negociază

Vine IBM în locul celor de la Nokia? Vezi ce alte variante se negociază
Locul Nokia în judeţ l-ar putea lua tot un gigant mondial: compania americană IBM. Andreea Paul Vass a anunţat că se negociază cu zece companii.

Huawei, Ericsson sau Dell sunt companiile care ar putea cumpăra fabrica Nokia de la Jucu, potrivit lui Valerian Vreme, Ministrul Comunicaţiilor, citat de capital.ro.

"Am vorbit cu cei de la Huawei, care au în Europa multe centrale telefonice şi au nevoie de service. Compania Ericsson are deja 800 de angajaţi în România şi vrea să urce cu încă 500. Cu cei de la Dell am discutat, de asemenea, despre intenţia lor de a investi în România", a declarat Valerian Vreme.

Presa a vehiculat că gigantul IT american IBM va cumpăra fabrica Nokia de la Jucu. Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a anunţat recent, la conferinţa de presă de la Washington de după semnarea acordului bilateral dintre România şi Statele Unite, că gigantul IT american IBM îşi va deschide o fabrică în România.

Joi, consiliera lui Emil Boc, Andreea Paul Vass, a anunţat că guvernul negociază cu zece companii pentru a ocupa zona părăsită de Nokia.

 

Comenteaza