Vitrina își pune din nou la bătaie clădirea de business

Vitrina își pune din nou la bătaie clădirea de business

Clădirea de birouri Vitrina Business Center (VBC) este scoasă la închiriere după mutarea companiei din Cluj a grupului Porsche într-un imobil office de lângă Facultatea de Științe Economice.

“Începând cu luna octombrie, poate fi noul tău sediu. Acum este sediul MHP-Porsche, anterior a găzduit firma Betfair România. O clădire foarte primitoare și pusă la punct, cu aproape 3.000 mp de birouri clasa A, cu terase superbe, garaj și locuri de parcare, dotări moderne. Dați sfoară-n țară!”, a menționat, pe pagina sa de socializare, proprietarul clădirii, Mihaela Rus.

Clădirea de birouri VBC a fost dată în funcțiune în 2009, în urma unei investiții de 5 milioane de euro. Porsche Engineering România (PER), companie implicată în proiecte de inteligenţă artificială, s-a instalat în noul său sediu, din clădirea Vivido, în 2018 (suprafața vizată inițial fiind de 2.200 mp de birouri, cu posibilitate de extindere), având săli de testare şi simulare, terasă, zone de relaxare.

MHP-Porsche avea sediul în clădirea VBC, pe str. Constantin Brâncuși. Proiectul Vivido a fost dezvoltat de compania Hexagon, controlată de Florin Mariş şi Raul Ciurtin, fost acţionar al producătorului de lactate Albalact. PER, care a deschis în 2016 un centru de dezvoltare la Cluj, a închiriat patru etaje în Vivido.

Comenteaza