Vodafone și-a luat director de la Banca Transilvania

Vodafone și-a luat director de la Banca Transilvania

Livia Dumitrescu se va alătura de luna viitoare echipei Vodafone România ca Legal and External Affairs Director și membru al echipei executive.

Aceasta a lucrat la Banca Transilvania (BT), unde a avut rolul de Compliance Director al Bancpost, una dintre achizițiile societății bancare clujene. În plus, a fost membru nonexecutiv al consiliului director la Victoriabank, o altă achiziție a BT, în Republica Moldova.

Dumitrescu a activat șase ani la OMV Petrom, unde a deținut roluri importante, inclusiv director Corporate Affairs & Compliance, director al primului birou ombudsman corporate din România și Head of Reward & Respect department. Ea a lucrat cu firme de avocatură din SUA și Marea Britanie și cu trei organizații internaționale (Banca Europeană de Investiții, Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare).

Aceasta este și cetățean britanic și are calificări profesionale în drept (avocat recunoscut în Baroul din New York), conformitate (International Compliance Association Fellow) și investigarea fraudelor (Certified Fraud Examiner). Deține titluri academice de la Harvard Law School, School of Social and Political Sciences, Hull University, și de la Facultatea de Drept, Universitatea din București.

Vodafone România este o divizie a unuia dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile, cu divizii în 25 de țări. La finalul anului trecut, avea 700 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 21 milioane ai serviciilor broadband fix. Principalii săi concurenți de pe piața din România sunt Orange, RDS & RCS și Telekom.

 

Comenteaza