Vremuri grele în turism. Eximtur și-a închis agenția din Târgu-Mureș

Vremuri grele în turism. Eximtur și-a închis agenția din Târgu-Mureș
Agenția închisă avea sediul în Mall Romarta | Foto: MS News

Compania clujeană Eximtur, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa operatorilor de turism, şi-a închis agenția din reședința de județ a Mureșului.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

În perioada crizei pandemice, Eximtur, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa agenţiilor de turism, a decis să închidă opt din cele 22 de puncte de lucru, printre care și cel din Târgu Mureş, conform MS News.

Conform Ministerului Economiei, în perioada aprilie-iulie au fost radiate la cererea operatorilor 38 de agenții de turism sau punctele lor de lucru ca urmare a scăderii vânzărilor cu peste 90% din timpul stării de urgență.

Prima agenție Eximtur din Târgu-Mureș a fost deschisă în 2012, sub franciză, fiind operată de Promo Tours, care şi-a încheiat activitatea în 2015, ulterior, în decembrie 2018, fiind deschisă agenția proprie (înregistrată ca punct de lucru) din Piața Victoriei (incinta Mall Romarta), ea fiind radiată la cererea operatorului, în aprilie 2020.

Conform Eximtur, controlată de președintele Lucia Morariu, acum rețeaua este formată din 15 de agenții de călătorie, nouă proprii și șase francizate, în 11 orașe din țară (București, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu, Suceava, Constanța, Iași, Mediaș, Alba Iulia, Hunedoara și Reșița).

 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza