Vuza: criza va mai dura 3-4 ani. Cum să eviţi dezastrul economic VIDEO

Vuza: criza va mai dura 3-4 ani. Cum să eviţi dezastrul economic VIDEO
Criza va mai dura 3-4 ani, însă unele companii au ieşit deja din criză, crede Ştefan Vuza, cel mai bogat clujean. Joi, la REALITATEA TV Cluj, în prima sa apariţie televizată din 2013, Vuza le-a dezvăluit antreprenorilor care este principala calitate de care au nevoie pentru a învinge dezastrul economic.

Pe toţi ne preocupă problema crizei economice: ştim când a început, în 2008, dar din păcate nu ştim când se va încheia. Traian Băsescu a declarat de curând că dezastrul economic s-a sfârşit, însă Vuza îl contrazice. Cel mai bogat clujean a declarat aseară, la REALITATEA TV Cluj, că fiecare dintre noi trebuie să contribuie la stoparea marii crize globale.

Vuza spune că firmele vor ieşi din criză pe rând şi că unele au ieşit deja. La Ediţia Specială de aseară a fost invitat şi analistul economic Emil Culda, care s-a ferit să prezică momentul încheierii crizei.

Conform Top 300 Capital, ediţia 2012, Ştefan Vuza este al 58-lea cel mai bogat român, cu o avere estimată la 89,5 milioane de euro. Industriaşul are reşedinţa la Cluj, însă deţine fabrici în nouă localităţi din ţară.

Comenteaza