Wizz Air angajează 800 de însoțitori de zbor. Eveniment de recrutare și la Cluj

Wizz Air angajează 800 de însoțitori de zbor. Eveniment de recrutare și la Cluj

Compania aeriană Wizz Air anunță lansarea celei mai mari caravane de recrutare a însoțitorilor de bord, cu obiectivul de a angaja 800 de noi însoțitori de bord în întreaga sa rețea până în decembrie 2021.

Zece evenimente vor avea loc în București, Bacău, Iași, Craiova, Sibiu, Cluj-Napoca și Timișoara pentru însoțitorii de bord aspiranți din România.

Ca parte a efortului de recrutare a însoțitorilor de bord, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente pe parcursul lunii august și septembrie. Evenimentele vor avea loc la hotelurile Angelo Vienna House Bucharest (București), President (Bacău), Internațional (Iași), Rexton (Craiova), Ramada (Sibiu), Confort (Cluj-Napoca) și Timișoara (Timișoara), oferindu-le însoțitorilor de bord aspiranți șansa de a descoperi mai multe despre Wizz Air.

Astfel, candidații sunt așteptați să sosească prompt la ora 9:00, cu un CV actualizat, și să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual.

„Aceste evenimente sunt parte a efortului susținut de a recruta însoțitori de bord și piloți în rețeaua Wizz Air, pe măsură ce compania aeriană își crește capacitatea și își dorește să tripleze mărimea flotei, cu 500 de aeronave Airbus în următorii zece ani. Noii recruți care se alătură Wizz Air au ocazia să facă acest lucru într-un moment important pentru compania aeriană, în urma deschiderii a 18 noi baze și lansarea a peste 300 de noi rute în toată rețeaua, doar în ultimul an”, au transmis reprezentanții Wizz Air.

Evenimentul de la Cluj va avea loc în data de 28 august 2021.

Comenteaza