Wizz Air îşi închide SRL-ul din România

Wizz Air îşi închide SRL-ul din România
Compania aeriană low-cost Wizz Air îşi închide SRL-ul din România, decis luna trecută asociatul unic Wizz Air Holdings plc.

Proprietarul maghiar al afacerii a hotărât, de asemenea, ca firma care are sediul în Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu din Băneasa, să fie lichidată fără lichidator, iar apoi să fie radiată de la Registrul Comerțului, transmite bizlawyer.ro.

Operaţiunile vor fi derulate de o firmă de avocatură din capitală, Buzescu.


"Ca parte dintr-un proces de restructurare administrativa a grupului Wizz Air, compania Wizz Air Romania SRL - care este inactivă de o perioadă - va fi închisă. Funcţiile sale vor fi deja preluate de o sucursală din România a Wizz Air Group cu mai mult timp în urmă. Acest pas nu va afecta operaţiunile Wizz Air din România", a explicat Balazs Varro, Corporate Communication Manager Wizz Air, conform aceleieaşi surse.


Wizz Air a intrat pe piata din Romania in iulie 2006 şi are baze operaţionale în Timişoara, Bucureşti, Cluj-Napoca şi Târgu Mureş. Compania şi-a mutat mare parte dintre zborurile de la Cluj la Târgu Mureş, în aprilie.

Comenteaza