Wizz își va redeschide rutele de pe aeroportul clujean

Wizz își va redeschide rutele de pe aeroportul clujean

Operatorul low-cost a anunțat că până în 6 iunie va redeschide mai multe zboruri de pe Aeroportul Internațional Avram Cluj (AIAIC) spre Vestul Europei.

Compania aeriană va redeschide gradual 27 de rute operate de pe unele aeroporturi din România către destinaţii din nouă ţări. Zborurile vor fi reluate până în 6 iunie. Ţările spre care se vor relua zborurile sunt Germania, Italia, Spania, Elveţia, Marea Britanie, Portugalia, Olanda, Franţa şi Malta.

„Anticipând cererea de zboruri, Wizz Air reia câteva rute din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu-Mureş, Iaşi, Sibiu, Bacău, Craiova şi Suceava către destinaţii populare precum Roma, Torino, Pisa, Cagliari, Bologna, Veneţia Treviso, Catania şi Milano sau Memmingen şi Frankfurt-Hahn.

Din nou, Wizz Air îşi demonstrează rezilienţa şi reconectează România cu Liverpool, Edinburgh şi Birmingham, dar şi cu Palma de Mallorca, Eindhoven, Lisabona, Lyon, Geneva şi Malta”, a precizat conducerea companiei.

„Suntem entuziasmaţi să anunţăm redeschiderea a 27 de rute din România, oferind destinaţii diversificate pentru toate ocaziile, în scop de afaceri sau de vacanţă”, a declarat Andras Rado, Corporate Communications Manager al Wizz Air.

Pasagerii de la Cluj vor călători anul acesta spre aproape 40 de destinaţii pe care rulează Wizz Air, care și-a dezvoltat aici baza sa operațională. De pe AIAIC mai operează curse de linie companiile Blue Air, Tarom, Lufthansa – Air Dolomiti, Turkish Airlines, HiSky, la care se adaugă operatorii de zboruri turistice și de marfă.

Comenteaza