WizzAir reintroduce Palma de Mallorca în destinaţiile operate de la Cluj, creşte numărul curselor spre Londra la 6 pe săptămână

WizzAir reintroduce Palma de Mallorca în destinaţiile operate de la Cluj, creşte numărul curselor spre Londra la 6 pe săptămână
Operatorul aerian low-cost WizzAir reintroduce Palma de Mallorca în orarul de vară al curselor operate de la Cluj şi anunţă că măreşte numărul curselor spre Londra, la una pe zi, exceptând sâmbăta.

Programul de vară al zborurilor pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca a intrat în vigoare în 25 martie. Destinaţia Palma de Mallorca a fost reintrodusă începând din 31 martie, în vreme ce numărul total al frecvenţelor pentru cursele regulate operate săptămânal de la Cluj creşte de la 84 la 96 de frecvenţe.

Pentru zborurile pe ruta Cluj-Napoca - Bucureşti Otopeni, TAROM a introdus câte o frecvenţă suplimentară, în fiecare zi, de luni până vineri. Comparativ cu sezonul trecut, săptămânal de la Cluj-Napoca vor fi efectuate spre Otopeni câte 35 de curse, faţă de 30, câte erau operate până în prezent.

De asemenea, compania Wizz Air creşte cu câte două frecvenţe numărul curselor spre destinaţiile Londra şi Forli. Legăturile aeriene cu Londra vor fi asigurate zilnic, cu excepţia zilei de sâmbătă, în vreme ce spre Forli vor fi operate cinci zboruri pe săptămână - luni, miercuri, joi, vineri şi duminică.

Totodată, câte o frecvenţă suplimentară va fi introdusă pentru fiecare din destinaţiile Dortmund, Beauvais, Madrid, Barcelona, Valencia şi Zaragoza, anunţă reprezentanţii aeroportului din Cluj.

Comenteaza