Zboruri Cluj-București la preț de autobuz la Tarom. Cât costă o călătorie dus-întors

Zboruri Cluj-București la preț de autobuz la Tarom. Cât costă o călătorie dus-întors

Tarom lansează o nouă oferă promoțională de toamnă, de data aceasta pentru zborurile interne, inclusiv ruta Cluj-București.

„În perioada 07-09 Octombrie 2024, Compania TAROM pune în vânzare bilete de avion la tarife începând de la 23 euro pentru zborurile într-un singur sens, pe toate rutele interne. Oferta este valabilă pentru zborurile operate TAROM pentru călătorii începând din 04 Noiembrie 2024”, informează Tarom într-un comunicat

Conform sursei citate, prețurile pentru călătoriile în Romania încep de la 23 euro.

Tarifele pentru o călătorie dus încep de la 47EUR pentru bilete achiziţionate între Bucureşti și Baia Mare, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava și Timișoara și de la 23EUR dinspre destinațiile interne spre București.

Tariful include taxele, un bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit.

Tarifele pentru o călătorie dus-întors încep de la 69EUR pentru bilete achiziţionate către/dinspre Bucureşti din/către Baia Mare, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava și Timișoara.

Tariful include taxele, un bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul www.tarom.ro, cât şi prin intermediul agentiilor proprii sau a agentilor autorizați.

Pentru cea mai rapidă rezervare: https://flights.tarom.ro/ro/destinatii-interne-3

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române - TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Comenteaza