Zboruri noi de pe Aeroportul Internațional Cluj spre o destinație superbă

Zboruri noi de pe Aeroportul Internațional Cluj spre o destinație superbă
| Foto: Facebook.com/airportcluj.ro

Aeroportul Internațional Cluj şi compania aeriană HiSky întâmpină Noul An cu vești bune legate de noile oportunități de călătorie pentru pasageri şi anunță demararea zborurilor directe spre Tel Aviv (Israel).

Tel Aviv reprezintă cea de-a doua rută internaţională, după Dublin (Irlanda), operată de HiSky de pe aeroportul clujean.

Zborurile #directe spre Tel Aviv sunt operate cu două frecvențe pe săptămână, începând de astăzi, 12 ianuarie 2023, în baza următorului program de zbor: Tel Aviv (TLV) cu HiSky; Joi şi Duminică:

- Plecare Cluj-Napoca ora 07:00 – Sosire Tel Aviv ora 10:00;
- Plecare Tel Aviv 11:00 - Sosire Cluj-Napoca 14:00.

Tel Aviv este situat pe coasta Mării Mediterane, la 58 km de Ierusalim. Este un oraş al superlativelor, având statut de patrimoniu mondial UNESCO datorită culturii, arhitecturii şi istoriei sale, fiind la cumpăna dintre Occident şi Orient.

Oraşul oferă astfel o diversitate de obiective turistice, de la muzee, galerii de artă până la locuri bine conservate de mii de ani, fiind ales şi ca destinaţie turistică în special pentru plajele sale minunate. Aeroportul din Tel Aviv este situat la aproximativ 15 km de oraş.

„Sezonul de iarnă aduce o şi mai mare diversitate a alternativelor de călătorie pe cale aeriană cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj, care a încheiat anul 2022 cu un trafic total de 2.645.000 pasageri. S-a înregistrat astfel un grad de recuperare de peste 91% comparativ cu cifrele înregistrate în anul 2019, înainte de pandemie, depășind media europeană în acest sens. În anul 2023 vom continua eforturile de extindere a rețelei de rute și estimăm atingerea pragului de 3 milioane de pasageri înregistrați într-un an calendaristic”, a declarat  David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj.

Comenteaza