Edi Iordănescu, noi dezvăluiri după plecarea din Gruia: “Nu e ușor de lucrat cu patronul de la CFR”

Edi Iordănescu, noi dezvăluiri după plecarea din Gruia: “Nu e ușor de lucrat cu patronul de la CFR”
| Foto: facebook.com/cfr1907/

Antrenorul care a cucerit titlul alături de “feroviari” în sezonul recent încheiat a vorbit despre despărțirea de formația clujeană.

Chiar dacă a adus un nou trofeu al Ligii 1 în Gruia, Edi Iordănescu a decis să se despartă de CFR Cluj după doar șapte luni de mandate. Decizia antrenorului de 42 de ani a fost una surprinzătoare, însă Iordănescu Jr. a oferit detalii despre cauzele separării de CFR Cluj.

”Nu e ușor de lucrat cu patronul de la CFR, e un om care bagă foarte mulți bani în fotbal, dar totul pleacă de la comunicare, de la un plan pe care trebuie să ai. Un rol important în relația mea cu patronul a fost președintele Marian Copilu, care a fost alături de noi tot timpul, a fost un factor de echilibru.

În decembrie, când am acceptat să merg la CFR, mi s-a propus un contract pe un an și jumătate, însă eu am vrut pe șase luni, pentru că erau ceva sechele din trecut, când am plecat după foarte puțin timp. Cei de acolo, prin propunerea făcută, au încercat o reparație morală. Am dorit să stau doar șapte luni, pentru că am vrut să tragem linie în vară, să vedem ce am reușit.

Toată lumea și-a dorit continuitate, am avut o ofertă pe masă, care a fost și îmbunătățită ulterior. Nu am plecat din cauza banilor, m-au interesat alte lucruri, care aveau legătură cu echipa.

E posibil să plece 12-14 jucători, aflați la final de contract. Se dorește performanță în continuare, așa că este nevoie de o reconstrucție. Ambele părți am dorit să continuăm, dar nu am găsit calea”, a spus Edi Iordănescu la Pro X.

Comenteaza