Concurenţă uriaşă la examenul de titularizare: peste 70 de candidaţi se bat pe un singur loc

Concurenţă uriaşă la examenul de titularizare: peste 70 de candidaţi se bat pe un singur loc
Candidaţii la examenul de titularizare din acest an au susţinut luni proba scrisă. Concurenţa pentru un post pe perioadă nedeterminată este acerbă: în unele cazuri, au candidat mai mult de 70 de persoane pentru un singur post.

La nivelul judeţului Cluj, la examenul de titularizare s-au înscris 1354 de candidaţi, dintre care 1174 s-au prezentat la proba de luni, luptând pentru cele doar 71 de posturi pe perioadă nedeterminată scoase la concurs.

Cei mai mulţi candidaţi s-au luptat pentru un post la catedrele de limba engleză, matematică şi limba şi literatura română.

Astfel, pentru un post pe perioadă nedeterminată la catedra de Limba engleză au concurat nu mai puţin de 74 de candidaţi. Alte 56 de persoane s-au bătut, tot pe un loc, şi la catedra de matematică.

Nu în ultimul rând, la Limba şi literatura română au candidat 99 de persoane, care au concurat pe două locuri scoase la concurs, în acest caz fiind 49.5 candidaţi pe un loc.

Rezultatele examenului de titularizare vor fi facute publice, conform metodologiei, in data de 25 iulie, la centrul de examen, respectiv online, pe titularizare.edu.ro. Contestaţiile vor putea fi depuse, la sediile inspectoratelor şcolare, în zilele de 25 iulie, până la ora 21:00, şi 26 iulie, până la ora 15:00, iar rezultatele finale vor fi făcute publice în 30 iulie

 

 

Comenteaza