Tentativă de fraudă la Definitivat. A încercat să copieze la proba de educaţie fizică

Tentativă de fraudă la Definitivat. A încercat să copieze la proba de educaţie fizică
Unul din cei peste 300 de profesori clujeni care au susţinut proba scrisă a examenului de Definitivat a fost eliminat întrucât a încercat să copieze la proba de educaţie fizică şi sport.

Din totalul de 389 de candidaţi cu fişele validate la concurs au participat abia 336. 14 profesori înscrişi nu s-au prezentat deloc la probă, patru s-au retras în timpul examenului din motive medicale, în timp ce alţi 35 s-au retras din motive personale.

De asemenea, un candidat care susţinea proba la educaţie fizică şi sport a fost eliminat din concurs întrucât încerca să copieze cu un dispozitiv de tip cască, conform informaţiilor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj. 

Profesorii au susţinut probele scrise la Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca, centrul de examen stabilit la nivelul judeţului. Conform calendarului Definitivat 2015, rezultatele vor fi afişate în 14 iulie. Candidaţii vor putea depune contestaţii până a doua zi, 15 iulie, urmând ca în 18 iulie să fie afişate rezultatele finale.

 

Comenteaza