70% din personalul didactic din Cluj este vaccinat

70% din personalul didactic din Cluj este vaccinat

Astăzi a avut loc prima ședință cu directorii unităților de învățământ preuniversitar din județul Cluj, organizată cu prezență fizică, de la debutul acestui an școlar.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Tasnádi István-Szilárd, prefectul județului Cluj a participat la ședința de lucru desfășurată în aula Facultății de Teologie Ortodoxă, la invitația Marinelei Marc, inspector școlar general, la care au fost prezenți și Duma Dorina, director adjunct al Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu”, ai Inspectoratului de Poliție Județean și ai altor instituții și autorități din domenii conexe.

Menținerea cursurilor cu prezență fizică este necesară în vederea îmbunătățirii actului didactic în context pandemic. În acest sens, aproape 70% din personalul didactic și peste 65% din personalul nedidactic din județul Cluj au fost vaccinate până în prezent împotriva COVID-19, contribuind alături de elevii vaccinați la siguranța desfășurării actului didactic și la desfășurarea normală a cursurilor. Un alt subiect discutat a fost cu privire la campania de informare a părinților și a tutorilor legali, referitor la beneficiile vaccinării în rândul elevilor.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza