Academia de Muzică Gheorge Dima nu suspendă cursurile, dar renunță la activitățile cu public

Academia de Muzică Gheorge Dima nu suspendă cursurile, dar renunță la activitățile cu public

Conducerea Academiei de Muzică Gheorghe Dima (ANMGD) a anunțat că în această perioadă cursurile se vor desfășura în condiții normale. 

Singurele activități care se suspendă sunt cele artistice cu public.

Potrivit hotărârii Consiliului de Administrație și Senatului ANMGD, activitățile didactice teoretice și practice se vor desfășura normal până la noi reglementări, dar intrarea în incinta academiei se va face strict pe bază de legitimație. Este interzis cu desăvârșire accesul persoanelor străine în instituție fără înștiințarea conducerii instituției.

Cadrele didactice ale academiei vor restrânge însă pe cât posibil interacțiunea fizică cu studenții în perioada 10.03.2020 - 31.03.2020.

Totodată, activitatea administrativă în ANMGD urmează a se derula în continuare, cu evitarea cât mai mult a contactului fizic și utilizarea preponderentă a tehnologiilor digitale.

Au fost adoptate și câteva reguli referitoare la studenții cazați în căminul de pe strada Albac nr. 21:

- se interzice accesul persoanelor străine în cămin

- se interzice accesul în cămin al studenților care au călătorit în afara țării în zone sau țări declarate cu focare de infecție cu virusul COVID-19 fără a fi anunțat în prealabil ANMGD, medicul de familie și TelVerde 0800 800 358.

Măsurile sunt în vigoare de astăzi 10 martie și până în 31 martie.

Comenteaza