Admitere în școlile postliceale ale MAI. Sute de locuri la Cluj

Admitere în școlile postliceale ale MAI. Sute de locuri la Cluj

În perioada 2 septembrie – 3 noiembrie 2021, se organizează o nouă sesiune de admitere în cele 6 unităţi de învăţământ preuniversitar ale Ministerului Afacerilor Interne, fiind scoase la concurs 2.668 de posturi.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

unt posturi scoase la concurs în Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” - Câmpina, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” - Cluj-Napoca, Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” - Oradea, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” - Drăgăşani, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” - Fălticeni, Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” - Boldeşti.

Sunt 1.592 de posturi pentru agenţi de poliţie, 225 pentru agenţi de poliţie de frontieră, 551 de locuri pentru subofiţeri de jandarmi, 275 pentru subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă şi 25 de locuri pentru specializarea maistru militar auto.

Potrivit MAI, cererile tip de înscriere se transmit exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unităţii de recrutare, în perioada 2-14 septembrie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică. Unităţile de recrutare vor posta pe site-ul oficial adresa de e-mail la care se vor transmite aceste cereri.

Candidaţii se pot înscrie la o singură şcoală postliceală.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaţilor, proba de evaluare a performanţei fizice, susţinerea probei de evaluare a cunoştinţelor, iar la final, examinarea medicală a candidaţilor rămaşi în concurs după parcurgerea tuturor etapelor.

Proba de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 29 septembrie – 5 octombrie 2021, la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" Cluj-Napoca - pentru candidații din județele Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj, Sibiu. Pentru școala din Cluj-Napoca sunt alocate 300 de locuri dintre care 3 locuri pentru minoritatea rromă si 3 locuri pentru alte minorităţi.

Rezultatele finale ale admiterii se afişează la sediul unităţilor de învăţământ şi se postează pe site-ul oficial al acestora, până la data de 3 noiembrie 2021.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza