Arafat, despre noul an școlar: Estimările sunt că totul va decurge normal

Arafat, despre noul an școlar: Estimările sunt că totul va decurge normal

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat miercuri că în acest moment nu există nicio măsură stabilită cu privire la noul an școlar și că estimările specialiștilor sunt că totul va decurge normal.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

„În septembrie e prevăzut că totul decurge normal. Nu sunt prevazute masuri în acest moment”, a spus Raed Arafat, la Digi24, întrebat despre cum se vor relua cursurile în toamnă.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a afirmat marți seară, întrebat ce sfaturi are pentru copiii care ar putea să se întoarcă la şcoală peste câteva luni, că există un grup de lucru la nivelul Ministerului Educaţiei, în care este implicat şi vicepremierul şi alţi factori decizionali, care va pregăti măsuri pentru gestionarea începutului anului şcolar, scrie stiripesurse.ro.

„Eu am spus încă de la început, ne vom gestiona perioada de vară, iar în apropierea lunii septembrie vom vedea cum prognozăm şi începutul anului şcolar. Există o comisie la nivelul Ministerului Educaţiei care pregătesc cum vor gestiona începutul anului şcolar. Noi ne adaptăm şi pregătim în acest moment tot ce înseamnă măsuri... (Sfatul este – n.r.) Cel precaut”, a explicat Tătaru.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza