Asistenţă educaţională gratuită pentru elevii clujeni, la Biblioteca Judeţeană

Asistenţă educaţională gratuită pentru elevii clujeni, la Biblioteca Judeţeană
Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga” demarează începând cu data de 23 noiembrie programul "Ajutor la teme pentru adolescenţi".

În cadrul lui elevii din clasele VII - XII vor beneficia de asistenţă educaţională gratuită, individuală sau de grup, din partea unor voluntari. 

De asemenea, din 23 până în 30 noiembrie vor fi organizate expoziţii de carte, programe artistice, literare şi educative, concursuri de desene, ateliere de creativitate, ateliere de bricolaj şi proiecţii de film.

Toate aceste activităţi au ca scop susţinerea eforturilor educaţionale ale adolescenţilor, dar şi mobilizarea membrilor comunităţii prin implicarea în activităţi de voluntariat.

Participarea la proiect nu este condiţionată de înscrierea prealabilă, iar lista materiilor şi orarul activităţilor pot fi consultate de către cei interesaţi pe pagina web a bibliotecii clujene.

Programul se desfăşoară în cadrul proiectului ,,Iniţierea Centrului de Voluntariat în Sectorul Cultural şi Creativ", finanţat prin Granturile SEE 2009-2014, Runda 2, în cadrul Fondului ONG în România şi implementat de Asociaţia „Teatrul Imposibil" în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga" Cluj, Muzeul de Artă Cluj-Napoca şi Teatrul „Andrei Mureşanu" Sfântu Gheorghe.

Comenteaza