Campanie de recrutare în Jandarmerie. Sunt scoase la concurs 700 locuri

Campanie de recrutare în Jandarmerie. Sunt scoase la concurs 700 locuri

În perioada 20 aprilie - 05 mai 2023, Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru tinerii care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj anunță că la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”  Drăgășani  sunt scoase la concurs un număr de 350 locuri, din care 3 sunt destinate  cetățenilor  de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate.

De asemenea, la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni sunt scoase la concurs 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor  de altă minoritate.

"Pentru a urma cursurile Școlilor Militare ale Jandarmeriei Române trebuie îndeplinite anumite condiții care pot fi consultate pe site-ul www.jandarmeriaardeleana.ro, pe www.jandarmeriafalticeni.ro, respectiv www.scoaladragasani.ro.     

Cerererile de înscriere se depun până în data de 05 mai a.c., exclusiv în format electronic, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar data limită de depunere a dosarelor în volum complet este 15 mai, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 15.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, str.Năvodari nr.15, Cluj-Napoca", se arată în comunicatul IJJ Cluj.

Mai multe informații pot fi obținute accesând site-ul www.jandarmeriaardeleana.ro

Comenteaza