Cardurile de reduceri pentru studenţi din Cluj se unesc

Cardurile de reduceri pentru studenţi din Cluj se unesc
Organizaţiile clujene care gestionează legitimaţiile de reduceri pentru studenţi anunţă azi că se unesc şi că vor dezvolta împreună un proiect naţional.

Organizațiile care gestionează binecunoscutele legitimații de reduceri studențești StudCard și OmniPass au decis să își unească forțele pentru dezvoltarea unui proiect național comun.

Studenții vor beneficia din următoarea perioadă de avantajele comune ale celor două carduri, într-un singur produs, ce va oferi totalitatea reducerilor, beneficiilor și serviciilor marca StudCard și OmniPass. "Împreună se dorește atragerea unui număr mai mare de parteneri, dezvoltarea de proiecte pentru studenți și îmbunătățirea beneficiilor aduse acestora. Prin urmare studenții care și-au făcut în acest an universitar oricare din cele două legitimații se pot bucura de toate avantajele comune iar cei care își vor face în următoarea perioadă vor primi o legitimație co-brandată de asemenea cu toate avantajele comune", arată coordonatorii celor două proiecte, Mihaela Trâmbiţaş de la OmniPass şi Gabriel Apăvăloaie de la StudCard.

Studenţii poti intra în posesia cardului StudCard-OmniPass de ieri, de la Casa de Cultură a Studenților și de la Căsuța Galbenă din Hașdeu.

Comenteaza