Concurs cu premii pentru elevi, de Ziua Europei

Concurs cu premii pentru elevi, de Ziua Europei
Biblioteca Judeţeană Octavian Goga a anunţat începerea perioadei de înscrieri pentru cea de-a XIII-a ediţii a concursurilor cu premii pentru elevi dedicate Zilei Europei, sărbătorită la 9 mai.

 

Desfăşurate în acest an sub genericul "Lumea noastră, demnitatea noastră, viitorul nostru", competiţiile se adresează elevilor din instituţiile de învăţământ din judeţul Cluj şi se desfăşoară între 12 şi 14 mai, pe trei categorii de vârstă. 

Primii care vor trece prin focurile concursului vor fi micuţii din ciclul primar, care vor susţine în 12 mai o probă de desen. Ei vor fi urmaţi în data de 13 mai de elevii din ciclul gimnazial, iar în 14 mai de liceeni, care vor trebui să realizeze pe loc un eseu la temă, să-l prezinte şi să susţină ideile exprimate în el. 

Toate concursurile sunt pe echipe, fiecare instituţie de învăţământ având posibilitatea să participe cu câte un echipaj format din trei elevi pentru fiecare categorie de vârstă.

Înscrierile se pot face până în 11 mai la Secretariatul Bibliotecii Judeţene Octavian Goga, la numărul de telefon 0264.430.323 (luni-vineri: 8:00-16:00), sau la adresa de e-mail bjc@bjc.ro.

Comenteaza