Coronavirus / UBB suspendă cursurile până în 22 martie

Coronavirus / UBB suspendă cursurile până în 22 martie
| Foto: Arhiva

Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca suspendă cursurile în perioada 11 – 22 martie, ca măsură de prevenţie în cazul epidemiei cu coronavirus.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Decizia adoptată marți, 10 martie 2020, de Consiliul de Administrație al UBB ca măsură de prevenție, presupune suspendarea temporară a cursurilor față în față, precum și a altor activități derulate în cadrul Universității, care implică aglomerări de persoane (conferințe, lansări de carte, prelegeri, workshop-uri, competiții sportive, spectacole programate pentru perioada următoare).

Conform deciziei conducerii UBB, activitățile didactice vor fi organizate în sistem online, activitățile care nu pot fi derulate prin intermediul platformelor electronice urmând să fie recuperate. Activitățile administrative și de cercetare din cadrul universității vor continua să se desfășoare.

"Decizia a fost adoptată în contextul măsurilor de prevenție aplicate deja la nivelul Universității cu privire la informarea comunității UBB și la asigurarea standardelor de igienă, precum și în contextul riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus SARS-COV-2 și al Hotărârii privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, adoptată luni de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență (Hotărârea nr. 6/09.03.2020)", se arată în comunicatul UBB.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza