Elevii şcolii de poliţie clujene, premiaţi la festivalul cultural-artistic al MAI GALERIE FOTO

Elevii şcolii de poliţie clujene, premiaţi la festivalul cultural-artistic al MAI GALERIE FOTO
Elevii Şcolii de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan” au câştigat patru premii la cea de-a XVII-a ediţie a ”Festivalului cultural-artistic al studenţilor şi elevilor din instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne”.

Gisela Năgara a ocupat locul I la secțiunea creație literară - poezie, unde locul III a fost adjudecat tot de un elev al școlii, Mihai Uglea. De asemenea, la categoria muzică populară - soliști, Silviana Tomoiagă a ocupat cea de-a treia poziţie, iar Andreea Iștoan a câștigat prima mențiune.

Festivalul a fost găzduit de școala clujeană de poliție în perioada 4-7 mai, fiind organizat de Centrul Cultural al MAI. În cadrul lui peste 40 de tineri s-au întrecut la secțiunile de muzică ușoară - solist, muzică folk - solist, muzică folk - grup, muzică populară - solist, secțiunea instrumentală și cea de creație literară - poezie.

Elevii clujeni au concurat împotriva celor de la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" București, Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina, Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră "Avram Iancu" Oradea, Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni şi Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești. 

Comenteaza