EMBA britanic, la a doua generaţie de absolvenţi la Cluj

EMBA britanic, la a doua generaţie de absolvenţi la Cluj

A doua generație EMBA University of Hull a absolvit cursurile primei școli de business 100% britanice din Cluj-Napoca, în cadrul unei ceremonii organizate în Marea Britanie.

„După doi ani de muncă, studenții noștri termină cursurile programului 100% britanic din Cluj-Napoca. Este o mare plăcere sa îi însoțesc la ceremonia lor de absolvire din Hull, Marea Britanie.  Am fost foarte bucuros să văd cât de mult au crescut și aștept să văd cum își vor continua parcursul profesional”, a declarat Andrew Taylor, directorul programului EMBA.

Programul EMBA este acreditat internațional de The Association of MBAs şi de The Association to Advance Collegiate Schools of Business si cuprinde 12 module, care se desfășoară pe parcursul a doi ani, unul dintre ele fiind organizat în Marea Britanie. 

În Cluj-Napoca, şcoala de business 100% britanică a fost lansată în 2015,  printr-un parteneriat între University of Hull (Marea Britanie), Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Banca Transilvania şi Electrogrup.

Cei care doresc să se înscrie în acest program trebuie să aibă minim trei ani de experienţă în management – după terminarea facultății; rezultate foarte bune la licenţă şi atestat de limbă engleză (Cambridge, IELTS, PTE Academic sau Lingua – Business English). Înscrierea se face în două etape: dosar cu acte, două recomandări, eseu şi interviu. Studiile costă 7.500 de euro pe an. 

 

Etichete
Comenteaza