Evaluare Națională și BAC 2022. Când se depun cererile pentru vizualizarea lucrărilor

Evaluare Națională și BAC 2022. Când se depun cererile pentru vizualizarea lucrărilor

Absolvenții de liceu care au susținut examenul de Bacalaureat și elevii care au susținut Evaluarea Națională pot să-și vadă lucrările dacă depun o cerere în acest sens la unitatea de învățământ la care au susținut examenul.

Dacă în cazul elevilor care au susținut Evaluarea Națională cererea poate fi depusă la școală în zilele de 5 și 6 iulie, termenul pentru candidații de la examenul de Bacalaureat este 4-5 iulie, astfel că absolvenții care încă nu s-au decis, mai au la dispoziție doar ziua de astăzi pentru a înainta o astfel de cerere. 

Așadar, absolvenții de liceu care au susținut examenul de Bacalaureat în această sesiune pot să-și vadă propriile lucrări dacă depun astăzi cererea la unitatea de învățământ la care au dat examen. Lucrările vor putea fi văzute de către candidații în zilele de 12 și 13 iulie.

În cazul elevilor care au susținut Evaluarea Națională și vor să-și vadă lucrările, cererea trebuie depusă la școală marți, 5 iulie sau miercuri, 6 iulie. Vizualizarea lucrărilor va avea loc în perioada 18-22 iulie, iar candidații minori trebuie să fie însoțiți obligatoriu de un părinte/reprezentant legal. Elevii nu vor vedea lucrarea în original, ci o copie pe calculator, a lucrării, scanată, conform cu originalul și, de menționat, nu este permisă folosirea telefoanelor sau a altor aparate de înregistrare a imaginilor.

loading...
Comenteaza