Evaluarea Naţională 2020 | ISJ a publicat ghidul admiterii. VEZI cu ce medii s-a intrat anul trecut în cele mai vânate licee din Cluj

Evaluarea Naţională 2020 | ISJ a publicat ghidul admiterii. VEZI cu ce medii s-a intrat anul trecut în cele mai vânate licee din Cluj

Inspectoratul Școlar Județean Cluj a postat broșura admiterii la liceu, care conține și lista școlilor și a locurilor disponibile, dar și mediile cu care s-a intrat în 2019.

Broșura de admitere la liceu 2020, care cuprinde informații cu privire la desfășurarea admiterii, profilurile de pregătire cu numărul de locuri, dar și media ultimului admis de anul trecut, la fiecare colegiu și liceu în parte, a fost publicată astăzi de Inspectoratul Județean Școlar Cluj.

Media de admitere la liceu este formată din media generală pe care o obțin elevii la Evaluarea Națională (care are o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a (care are o pondere de 20% în calculul mediei de admitere). Puteți consulta documentul AICI.

Examenele naţionale vor avea loc începând cu 15 iunie. Înscrierea pentru probele de aptitudini se va realiza în perioada 2 - 5 iunie. Completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi acestora este programată în perioada 2 - 6 iulie, iar repartizarea computerizată va avea loc în data de 10 iulie.

Comenteaza