Evaluarea Națională 2021. Au fost publicate rezultatele. Câte medii de 10 sunt la Cluj

Evaluarea Națională 2021. Au fost publicate rezultatele. Câte medii de 10 sunt la Cluj
| Foto: realitatea.net

Rezultatele la Evaluarea Națională 2021 au fost afișate marți, 29 iunie. 

În judeţul Cluj, potrivit rezultatelor afişate pe edu.ro, sunt 15 medii de 10. 

Cei mai mulţi elevi de zece sunt de la Colegiul Național "Emil Racoviță" și de la Școala Gimnazială "Ioan Bob", câte 3, urmat de Liceul de Informatică "Tiberiu Popoviciu", cu 2 elevi care au nota maximă. Câte o notă de 10 au mai obținut elevi de la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu", Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu", Colegiul Național Pedagogic "Gheorghe Lazăr", de la Școala Gimnazială "Iuliu Hațieganu", Școala Gimnazială "Nicolae Titulescu", din Cluj-Napoca, Școala Gimnazială "Ioan Opriș" din Turda și de la Liceul Teoretic "Gelu Voievod" din Gilău.

Pe de altă parte, 436 de elevi nu au reușit să obțină media 5.

Când se depun contestațiile

Contestațiile pot fi depuse în zilele de 29 iunie 2021 (în intervalul orar 16:00 - 19:00) și 30 iunie 2021 (în intervalul orar 8:00 - 12:00). Acestea pot fi transmise și prin mijloace electronice.

Candidații care depun/transmit contestațiile prin mijloace electronice completează, semnează și depun/transmit tot prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afișate duminică, 4 iulie 2021. Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

Evaluarea Națională 2021. Au fost publicate rezultatele. Câte medii de 10 sunt la Cluj

Comenteaza