Fiica cea mare a primarului, prin focurile Bacului. Ce medie a obţinut

Fiica cea mare a primarului, prin focurile Bacului. Ce medie a obţinut
Fiica cea mare a primarului municipiului Cluj-Napoca a susţinut în acest an examenul de bacalaureat, ea absolvind Liceul Teoretic Gheorghe Şincai.

Potrivit rezultatelor postate marţi dimineaţa pe site-ul Ministerului Educaţiei, edu.ro, Cezara Boc a promovat "examenul maturităţii" cu media 9,56. Ea a obţinut nota 9,2 la proba de limba şi literatura română, 9,5 la istorie şi 10 la logică, argumentare şi comunicare, proba la alegere a profilului şi specializării. 

Fiica edilului a absolvit cursurile Liceului Teoretic Gheorghe Şincai, specializarea ştiinţe sociale, fiind un "utilizator avansat la competenţe digitale". Emil Boc a absolvit acelaşi liceu, iar fiica sa cea mică, Patricia, este elevă la aceeaşi unitate de învăţământ.

În acest an Clujul se află pe primul loc în ţară în ceea ce priveşte rata de promovabilitate a examenului de bacalaureat. În urma rezultatelor afişate marţi, înainte de soluţionarea contestaţiilor, 82,18% dintre candidaţii din judeţ au reuşit să treacă cu brio de probe. 

Comenteaza