Începe admiterea de toamnă la UBB. Vezi care sunt facultăţile cu cele mai multe locuri disponibile

Începe admiterea de toamnă la UBB. Vezi care sunt facultăţile cu cele mai multe locuri disponibile
Cea de-a doua sesiune de admitere la Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) va avea loc în perioada 5-15 septembrie. Unele dintre facultăţile instituţiei de învăţământ superior pun la dispoziţia absolvenţilor de liceu zeci de locuri bugetate.

La admiterea de toamnă, UBB-ul oferă candidaţilor la statutul de student 634 de locuri bugetate şi peste 6.000 de locuri cu taxă.  De asemenea, absolvenţii de liceu care au promovat examenul de bacalaureat pot opta şi pentru unul dintre cele 1.815 de locuri la învăţământul la distanţă.

În ceea ce priveşte programul de master, studenţii licenţiaţi pot opta pentru unul dintre cele 690 de locuri bugetate scoase la concurs la forma de învăţământ cu frecvenţă.

La nivelul licenţă, cele mai multe locuri bugetate disponibile sunt în cadrul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, unde sunt 95 de locuri libere.  Topul este completat de Facultatea de Istorie şi Filosofie, care pune la dispoziţia candidaţilor 75 de locuri şi de Facultatea de Geografie, unde vor fi scoase la concurs 70 de locuri.

Înscrierea candidaţilor, precum şi probele de concurs, afişarea rezultatelor, depunerea contestațiilor şi confirmarea locurilor, vor fi stabilite la nivelul fiecărei facultăţi din cadrul UBB.

Comenteaza