Îngrijitoarea din Cluj care a amenințat cu moartea o elevă a fost concediată

Îngrijitoarea din Cluj care a amenințat cu moartea o elevă a fost concediată

Îngrijitoarea care a agresat, la începutul lunii iunie, o elevă din internatul Liceului Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz din Cluj-Napoca, a fost concediată, conform Ziua News.

Un videoclip în care aceasta apare lovind de mai multe ori o elevă și amenințând-o a apărut în spațiul virtual la 11 iunie. Atât poliția cât și conducerea școlii au demarat anchete. Îngrijitoarea a fost mutată pe o altă funcție. Ea s-a ales cu un dosar penal pentru purtare abuzivă, iar acum se pare că a fost concediată.

Un incident violent a avut loc la internatul Liceului Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz din Cluj-Napoca. Din imaginile surprinse se vede cum o femeie lovește o fată, pe care o amenință cu moartea. „Te omor, te omor!” strigă femeia, care continuă să lovească elevă. Se pare că îngrijitoarea ar fi intervenit pentru a aplana un conflict între două fete, iar evenimentul a escaladat în ceea ce se vede pe imaginile surprinse de către un alt elev.

„Am deschis o anchetă, urmărim camerele noastre și putem analiză ce s-a întâmplat. Am înțeles că două fetițe s-au certat și doamnă supraveghetoare a vrut să le despartă, să le potolească. Supraveghetoarea riscă tot ce e mai grav. A spus că nu a mai putut controla, că ea nu a vrut decât să despartă copiii, care erau agitați”, declara directorul Liceului pentru Deficienți de Auz, Zoe Piontchevici.

Comenteaza