Foto Investiția în educația copiilor noștri este cea mai bună investiție | Royal School in Transylvania

În această lume în veșnică schimbare, întotdeauna am simțit că este bine să fii pregătit pentru viitor și schimbările pe care acesta îl aduce în mod inevitabil. Ce poți să faci cel mai mult pentru copiii tăi și viitorul lor? Pentru noi, răspunsul a fost unul de la sine înțeles: să investim în educația lor.

Căutând și analizând ofertele din Clujul nostru efervescent, acum patru ani am ales Royal School in Transylvania, o scoală privată internaţională, iar de atunci fiecare zi pe care copiii noștri o petrec la școală înseamnă o nouă zi de bucurie și evoluție pe toate planurile!

Ce am găsit în această școală? Simplu spus, o familie iubitoare. În primul rând, când treci pragul școlii, te întâmpină un mediu ca din povești: de la zâmbetul cald al celor care îți ies în cale (copii sau adulți, nu contează), până la fiecare sală de clasă și laboratoare dotate la standarde europene, întreaga incintă a școlii este extrem de creativă, prietenoasă, creând bazele unui mediu educațional relaxant, sănătos și fericit.

Royal School oferă beneficiile unui curriculum internațional, predarea făcându-se în limba engleză și având la bază tehnologie, creativitate, educație verde, profesori excelenți din mediul autohton și  internațional.

Royal School (RS) urmărește Curriculumul Național al Angliei în clasele primare, după care trece la Programul Internațional Cambridge și al Examinărilor Internaționale Cambridge. Curriculumul este îmbogățit, ca ofertă suplimentară, prin cursuri de limba maternă cum ar fi limba româna, maghiara, germana, franceza și spaniola, câte 2 ore/săptămână. Copiii mei nu au știut bine limba engleză când au ajuns la Royal School, dar profesorii care s-au ocupat de ei și colegii de clasă au făcut ca integrarea lor să se întâmple în mod firesc, natural și fericit, în mai puțin de 3 luni!

Curriculumul reprezintă toată predarea și experiențele, formale și informale, asigurate elevilor.

Educația centrată pe elev în această școală este o educație captivantă și durabilă, cum se spune, educația care place, se pune la suflet, pregătindu-i pentru viața de după școală și punând bazele solide pentru învățarea continuă.

Curriculumul Royal School susține dezvoltarea elevilor în plan academic, cultural, fizic, social și spiritual. Include materiile principale precum engleză, matematică, științe, tehnologia informației, limbi moderne (germană, spaniolă și franceză). Educația fizică este obligatorie la toate nivelurile. De asemenea, elevii școlii pot să studieze științe sociale (istorie, studii de business, economie, sociologie, psihologie, geografie), precum și materii care să le dezvolte creativitatea și abilitățile de utilizare a tehnologiei (artă, muzică, teatru, tehnologie și design), aptitudinile lor morale, sociale și emoționale (PSHEE).

Studiul încă din clasele primare a perspectivelor globale, o nouă materie recent introdusă, ajută la înțelegerea și adaptarea la o lume în plină globalizare. Aici, toți copiii contează! Din ce am observat, un rol important în pregătirea elevilor îl joacă implicarea lor în evenimentele și acțiunile școlii, strâns legate de întreaga comunitate, precum şi în programul internațional Duke of Edinburgh International Award și în programul local de experiență de lucru. Oferta de cluburi after school îmbogățeşte întreaga experiență de învățare și experimentare. Un orar flexibil în cadrul liceului sporește opțiunile disponibile elevilor și le permite să urmeze curriculumul care se potrivește cel mai bine intereselor, aptitudinilor și nevoilor lor.

Royal School in Transylvania este o școală internațională privată din Cluj-Napoca,  centru acreditat de examinări Cambridge, școală membră a Council of British International Schools (COBIS),  organizație oficială care acreditează proiecte educaționale ce folosesc ca limbă de predare engleza, în afara Marii Britanii. COBIS asigură educație de înaltă calitate la nivel global în peste 270 de școli din întreaga lume. În România, ARACIP a înregistrat Royal School in Transylvania ca școală internațională pentru ciclurile primar și secundar.

Am aflat că, începând cu 15.03.2020, se semnează noile contracte de școlarizare pentru anul școlar 2020-2021, de care suntem in mod deosebit interesaţi pentru mezinul familiei. Se va deschide o aripă nouă a clădirii, cu o clasă nouă (16 locuri) pentru copii cu vârsta între 3-4 ani; se pornesc clase separate pentru clasa pregătitoare (Reception) și clasa întâi (Year 1), cu maxim 20 de copii în clasă, iar liceul se extinde cu  noi suprafețe, beneficiind de facilități și mai multe: sală multifuncțională, patru săli de clasă, un laborator de food design și creativitate. Așadar, dezvoltări interesante pentru viitorul copiilor noștri, iar taxa de școlarizare rămâne aceeași ca și cea de anul trecut.

Comenteaza